Diëtetiek

Diëtetiek

Een diëtiste is een specialist op het gebied van voeding in relatie tot ziekte en gezondheid. Voor alle vragen over uw voeding of voeding bij medicatie kunt u bij de diëtist van DPSdieetkunde terecht. U kunt hierbij denken aan diabetes mellitus, COPD met belang voor spiermassa, medicatie bij Parkinson, voedselallergie (behandeling en hulp bij diagnostiek), ongewenst gewichtverlies of juist toename, voeding bij kanker etc.

Het kan ook zijn dat u tijdelijk advies van de diëtiste nodig heeft als u bijvoorbeeld door een operatie of ziekte tijdelijk slechter kunt eten. Dit kan ook noodzakelijk zijn voor bijv. een wondgenezing waar een persoonlijk afgestemd advies onmisbaar is. De diëtist kan u adviseren en begeleiden bij uw dieet en indien nodig voedingssupplementen voorschrijven.

Advies van professionele diëtisten

Alle diëtisten van DPS Dieetkunde zijn afgestudeerd aan de Hogeschool voor Voeding en Diëtetiek en hebben meerdere jaren ervaring, zijn werkzaam in zowel de praktijk, thuissituatie als ook verbonden aan ziekenhuis.Het samenwerken met meerdere disciplines als specialisten, fysiotherapie, logopedie en ergotherapie hebben wij hoog in het vaandel staan.

We zijn gedisciplineerd en streven naar de beste zorg voor de cliënt. Hiernaast geven alle diëtisten binnen DPS Dieetkunde regelmatig scholingen en voorlichting aan zowel clienten, familieleden, scholen, consultatiebureau,zorginstellingen en verpleegkundigen.

Spreekuur op locatie of thuis

Wij houden spreekuur o.a. LeidscheRijn (De Meern). Indien het niet mogelijk is om naar een van onze spreekuur locaties te komen dan komen wij graag bij u thuis.

 

Contact gegevens:

info@dieetkunde.nl

www.dieetkunde.nl

T: 085 - 21 00 575