Contact

Afspraak

Let op! Wij vragen u om zelf een strandlaken of badhanddoek mee te nemen voor uw behandeling op de praktijk.


1.) Zijn uw gegevens al bekend bij onze praktijk? Dan kunt u hier uw gegevens achterlaten zodat wij een afspraak met u kunnen plannen.

2.) Als u voor het eerst komt, willen wij graag uw gegevens vast invoeren in ons systeem. Zo heeft de fysiotherapeut meer tijd voor u tijdens de behandeling.

Contact

Telefoon: 030-6662411

Tussen 09.00 en 12.00 uur is onze praktijkondersteuner aanwezig en zijn wij het best bereikbaar. Buiten deze tijden kunt u een bericht inspreken op het antwoordapparaat. Wij streven ernaar u binnen 24 uur terug te bellen.

WhatsApp

Wij proberen zo snel mogelijk op uw berichten te reageren, dit zal met name in de ochtend snel gebeuren. Later op de dag kan het zijn dat uw berichten pas de volgende ochtend een reactie krijgen. U kunt ons niet bellen op het WhatsApp nummer.

e-mail: info@fysiomeerndijk.nl

Mailen kan natuurlijk ook. Wij bellen of mailen u zo spoedig mogelijk terug om een afspraak te maken.

Persoonlijk: Meerndijk 35, 3454 HN De Meern

U bent van harte welkom in de praktijk om onze faciliteiten te bekijken of een afspraak te maken. Tussen 09.00 en 12.00 uur is onze praktijkondersteuner meestal aanwezig om u persoonlijk te woord te staan.

Route

Klik op één van onderstaande routeplanners

Tomtom routeplanner

Routenet routeplanner

Ons adres is Meerndijk 35, 3454 HN, De Meern

Grotere kaart weergeven

Met het openbaar vervoer:

Een bus stopt pal voor de deur. Het is de lijn 107 (tussen Utrecht CS en Oudewater). Meerdere bussen zijn op loopafstand vanaf de halte meernbrug beschikbaar. Gebruikt u www.9292.nl om uw reis te plannen.